Information

Hej alla!

Har startat denna Blogg i privat syfte för att rapportera från våra tävlingar med bilder, resultat m.m men även att ni aktiva skall kunna göra Inlägg, Projekt, Tips eller Köp&Sälj, och vad som är på gång i era hobbyrum/verkstäder.m.m.
Alltid intressant att höra vad som pågår såvida det inte är Topphemligt 😉

Jag kommer att uppdatera sidan kontinuerligt så ha LINBIL.SE som en favorit på datorn.

På grund av olika anledningar/orsaker så har SMRU:s hemsida inte gått att uppdatera sen en tid tillbaka. så därför erbjuder jag denna Blogg att användas tillsvidare av SMRU och klubbar för att få ut nödvändig info. så som inbjudningar, anmälan, resultat m.m
OBS! OBS! bloggen ersätter INTE SMRUS hemsida.

Kontakta mig gärna om ni vill ha något publicerat Inlägg m.m.  Klicka på "LINBIL.SE"  i Kontaktrutan i menyn.


Att göra en Kommentar!
Alla kanske inte är vana med  bloggar, därför skriver jag lite instruktioner.

I underkant på alla Inlägg finns möjlighet att skriva en kommentar eller svara, på en del inlägg står det redan antal kommentarer eller ingen kommentar det är bara att Klicka där.

För att kommentera måste man ha en "Profil" klicka i rutan bredvid Kommentera som: och välj konto, de flesta har säkert ett Google-konto som är vanligast eller något av det övriga.

Men för er som INTE  har något konto kan använda  Anonymt, VIKTIGT! underteckna kommentaren med ert namn så vet jag vem det är, i annat fall riskeras att kommentaren raderas.
Kommentarer godkänns av mig innan publicering.

Ha ett bra uppförande och INGA personliga påhopp på denna Blogg.


 Hälsningar
LINBIL.SE
Owe HolmstedtInga kommentarer:

Skicka en kommentar